Radno vreme kancelarije je od 16 do 20 časova. Telefoni: 3240897, 065 3340 673

Dobrodošli u Anglian

Anglian je prvenstveno škola specijalizovana za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite). Osim kurseva engleskog jezika, organizujemo i kurseve drugih jezika: najveće interesovanje je za nemački jezik (za decu i odrasle), zatim za francuski, italijanski i španski.

Osim nastave bavimo se i prevođenjem, a u okviru škole radi i kancelarija sudskog tumača.

Vlasnice škole Anglian su Ivana Bosić i Vesna Radonjić, profesorke engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi engleskog jezika na svim nivoima, kao i u oblasti prevođenja.

Škola radi od 1995. godine. Do sada smo imali više hiljada polaznika koji su ostvarili izuzetne rezultate.
Nalazimo se u Beogradu, Dalmatinska 70 (ugao sa Vladetinom). Radno vreme kancelarije škole  je od 16 do 20 časova i tada nas možete posetiti i zakazati besplatno testiranje (usmeno i pismeno). Po završetku testiranja dobićete savet o tome šta bi za vas bilo najsvrsishodnije. Preliminarno testiranje vam je dostupno i na našem sajtu.

Škola Anglian je započela i izdavačku delatnost i objavila svoju prvu knjigu, rečnik ilustrovanih idioma "ON THE TIP OF YOUR TONGUE". Pogledajte prilog!